Verona- eternul oras al indragostitlor

Un citybreak in doi este mai dulce in Verona

Verona este considerat unul din cele mai frumoase orase medievale din Europa. Cunoscut de toata lumea ca fiind casa Julietei din tragedia shakesperiana- Romeo si Julieta, sub balconul careia poti strecura biletele de declaratii de dragoste sau dorinte. 

Un alt obiectiv turistic foarte frumos este Piazza Bra, cea mai mare din oras. Aici se afla un Amfiteatru Roman super impresionant. Acesta dateaza din secolul 1 I. Hr. si te va cumprinde nostalgia vremurilor de demult. Cele mai tari poze pe Instagram le poti face in Turnul Lamberti din Piazza Erbe. Panoramele sunt excelente asupra orasului. Turnul mai este cunoscut si pentru cele patru clopote ale sale.

Descopera Venetia- La Domina

Paseste pe misterioasele strazi venetiene

Venetia este fara doar si poate unul din cele mai frumoase orase europene. Introdus ca monument de patrimoniu mondial UNESCO, orasul este dezvoltat pe o laguna intre raurile Po si Piave si este impartit de multe canale serpuitoare. In anul 1296 a fost organizat pentru prima data misteriosul Carnaval Mascat. De atunci si pana in prezent, acest carnaval colorat atrage mii de turisti, dar are si semnificatii mai putin cunoscute.

Un citybreak in Venetia te va trimite intr-o lume arhitecturala unica. Te poti plimba cu gondola pe Canalul Grande, poti merge la pas prin cosmopolita Piata San Marco. acolo se afla un turn-clopotnita din 1514, din care poti capta cele mai tari fotografii. Tot aici gasesti si Bazilica San Marco, simbolul Venetiei.

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020