5 motive pentru care calatorim

5 motive pentru care calatorim

De ce iubim sa calatorim?

Ce vreau eu sa explic acum e foarte greu. E ca si cum as despica firul de grau in 4.

Sunt atat de complexe sentimentele unui calator. O simpla calatorie iti poate schimba viata si sunt multi care imi dau dreptate.

Practic, fiecare drum pe care il facem e o calatorie, traim si respiram pentru a calatori. Daca ar fi insa, sa rezum de ce calatorim, iata care ar fi principalele 5 motive:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Calatorim sa invatam

Fiecare vacanta, fiecare city break, ne ofera posibilitatea sa invatam. Si noi ne dorim asta din toti porii. Vrem sa aflam informatii noi, sa cunoastem obiceiuri si traditii pe care sa le insusim. Orice calatorie are un impact super mare asupra cunostintelor noastre. Se intampla sa simtim acest impact la ceva timp dupa ce ne-am intors, atunci cand povestim sau cand ne intersectam cu diverse subiecte in viata de zi cu zi.

Invatam cum sa ne descurcam in alte medii, cum sa iesim din zona de confort si asta poate fi atat de placut cateodata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Calatorim sa fugim

O spun tare si raspicat. MONOTONIA ne face sa uitam de noi. Muncim un an de zile sa plecam 7 zile la mare si 2 zile la munte. De ce facem asta? Avem nevoie sa fugim din mediul in care stam zi de zi. Avem nevoie sa facem si altceva, sa fim intrigati de alt mediu si de alti oameni. Atunci cand calatorim uitam de toate responsabilitatile noastre, de job, de orice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Calatorim sa descoperim

Orice calatorie sau city break ne da sansa sa descoperim lucruri noi, mancari traditionale, fel si fel de oameni. Insa cel mai important element pe care il descoperim suntem chiar noi. Datorita incercarilor pe care le traim, ne descoperim punctele tari si punctele slabe, dar ne observam si potentialul. 

Calatorim sa ne descoperim pe noi. Atunci cand te cunosti, multe din situatiile din viata de zi cu zi le poti rezolva mult mai usor fiindca esti decis si stii ce trebuie sa faci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Calatorim sa ne facem prieteni

Calatoriile in grup sunt printre cele mai frumoase. Fiecare persoana are un istoric si o experienta anume, iar la un moment dat poate juca un rol foarte interesat in viata ta. Intr-un city break e imposibil sa nu legi prietenii noi, poti cunoaste oameni de o valoare uriasa cu care sa legi prietenii pe viata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Calatorim sa experimentam

Calatorim sa experimentam tot ce planeta asta ne poate oferi. De la razele Soarelui pana la praful strazilor, ne dorim sa cunoastem in detaliu lumea asta. Aceste experiente aduc insemnatate vietii noastre si ne contureaza personalitatea.

In definitiv, sa calatoresti inseamna sa traiesti

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020