Berlinul este un oras foarte mare. Daca nu ai o idee de ce sa faci in el, te vei simti ca un mic peste in ocean. Asa ca m-am gandit sa iti explic putin cum sta treaba cu fiecare cartier al Berlinului.

Mitte

 

 

 

 

 

 

 

 

Primul cartier cu care vreau sa incep este Mitte. Acesta este locul perfect pentru iubitorii de arta si muzee. Fara doar si poate, acest cartier este plin de istorie si doar printr-o simpla aruncare de privire vei vedea cultura europeana si in stanga si in dreapta. Este daca pot spune un Hotspot pentru Muzee

Kreuzberg

 

 

 

 

 

 

 

 

Aici e locul hipsterilor. Strazile vibreaza de culoare. Cartierul este plin de turisti dar si de localnici. Poti vizita barurile si poti ramane uimit de arta stradala care e la fiecare pas. Vei vedea ca atmosfera e mai chill, diferita de celelalte zone ale orasului.

Friedrichshain

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ai considerat ca arta stradala din Kreuzberg arata fabulos, atunci trebuie sa vizitezi si Fredrichshain. Ai crede ca intreg cartierul este un muzeu de arta la cat de spectaculos arata. Cartierul este gazda celei mai mari bucati din Zidul Berlinului. Nu vei dori sa ratezi asta

 

Moabit

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca vrei cu adevarat sa te simti ca un berlinez, e clar ca trebuie sa calatoresti in acest cartier. Principala statie de tren din Berlin se afla aici, asa ca nu iti va fi foarte greu sa ajungi. Intregul cartier este plin de elemente arhitecturale de exceptie, de canale si poduri minunate. Va fi minunat sa te plimbi prin ele.

Cum iti spuneam si mai sus, Berlinul e un oras foarte mare. Daca ai insa timp, sunt atat de multe locuri de vizitat in Berlin.

Packages title Packages subtitle

City Break title City Break subtitle

Cauta un city break In Berlin

Flight title Flight subtitle

Activities title Activities subtitle

Transfers title Transfers subtitle

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020