City break in Dubai

Tot ce trebuie sa stii despre Dubai pentru a avea un city break reusit

M-am tot gandit cum sa incep acest articol despre Dubai. Iti voi spune direct fiindca sunt sigur ca nu ai timp de introduceri plictisitoare.

Vei gasi mai jos cele mai importante informatii despre Dubai, tot ce trebuie sa stii si pe unde sa te duci ca sa simti ca a meritat city break-ul.

            Sa vizitezi Centrul Vechi. Acolo sunt foarte multe magazine cu aur, preturile sunt foarte bune si poti negocia. Iti vei lustrui foarte bine arta negocierii, dar stai fara grija ca tot ei vor iesi in castig. Tot in Centrul Vechi gasesti si o piata de condimente, ceva super interesant prin prisma varietatii care exista

            Daca ai chef de o sedinta de shopping, dupa ce parasesti Burj Khalifa, iti recomand Mall of the Emirates- Cel mai mare mall in care ai putea vreodata sa intri. Si sa iti spun ceva, sunt preturi pentru toate buzunarele, iar langa mall ai niste fantani muzicale foarte frumoase ce au scopul de a te relaxa.

Si daca de vizitat te-ai saturat, e momentul sa faci o pauza si sa te relaxezi la plaja. Cea mai vizitata e Jumeirah Beach. Iar seara iti propun sa faci o plimbare in Dubai Marina Este o zona exclusivista, unde poti vedea masini, iahturi si cladiri WOW.

            Nu stiu daca iti va mai recomanda cineva, dar eu iti recomand sa mananci placintele lor cu pui. Sunt foarte bune. Legat de alcool, sa stii ca nu ai voie sa bei in locurile publice, iar in restaurantele care servesc este foarte scump.

            Cea mai recomandata zona de cazare este Dubai Marina. Gasesti cazare la un pret acceptabil, iar conditiile sunt foarte bune.

Muzeul din Dubai

Viziteaza anticul oras Dubai

Ei bine, aici vei vedea exact viata intr-o gospodarie araba dinainte de Dubaiul futurist. Istoria de aici te va face sa tresari atunci cand vei iesi din el si vei da din nou cu ochii de tumultosul oras. Intrarea este foarte ieftina, aproape un euro pentru adulti si 50 de centi pentru copii.

Vei pasi intr-o lume in care nu exista nimic. Tot ce vezi acolo te va face sa realizezi de unde au pornit stramosii locuitorilor din Dubai. 

20px

BURJ KHALIFA

Cea mai inalta cladire din lume

E cea mai inalta cladire construita vreodata de om. Poti vedea tot orasul din turn si e o privire care iti taie respiratia. Cel mai bine e sa iei biletul online fiindca e mai ieftin.

Daca ai ales un city break in Dubai, sa vizitezi aceasta cladire e un ,,must". Vei face niste poze pentru insta story incredibile. 

20px

Ferrari Park Dubai

Incredibilul parc tematic Ferrari

In acest parc tematic gasesti un incredibil parc tematic. Poti deveni chiar pilot de Formula 1 pentru o clipa. Acolo au un simulator Formula Rossa. Daca iti place adrenalina, inauntru te asteapta un urias carusel. Poti simti prin vene viteza.

Este o experienta unica si merita sa o incerci.

20px
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020