20px

City Break ieftin in Milano

Cum este un citybreak in Capitala Modei?

Desi este capitala modei si in Milano se da ora exacta, sa stii ca pentru a ajunge aici nu iti trebuie asa multi bani. Este un oras destul de accesibil, iar din Romania se zboara catre Milano din mai multe orase.

Fiind capitala modei, primul lucru care imi vine in cap e sa iti recomand sa lasi loc in bagaj pentru hainele de acolo. Ar fi culmea sa te duci in Milano si sa nu iti iei nimic.

Cand vorbim despre Milano este imposibil sa nu mentionam si Domul din Milano.

Domul din Milano este cea mai mare biserica din Italia, si a treia ca marime din Europa. Constructia lui a inceput in anul 1386 si a durat aproape 6 secole. Domul este o atractie religioasa, arhitecturala si istorica pentru orice turist din lumea asta. 

Pretul de intrare la acest monument fabulos incepe de la 8 euro de persoana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cina cea de taina

Esti un iubitor al misterelor si al secretelor mondiale?

In Milano ai posibilitatea sa studiezi faimoasa pictura „Cina cea de taină”, a lui Leonardo Da Vinci. Trebuie sa stii ca aceasta se afla pe peretii manastirii Santa Maia delle Grazie.

Ai sansa sa descoperi un secret bine conturat in aceasta pictura, dar tin sa iti precizez un aspect important. Pentru a vizita „Cina cea de taină”, trebuie sa rezervi cu cateva luni inainte, iar pretul incepe de la 24EUR/pesoana.

Ca sa iesim putin din zona de mister, as vrea sa mentionez Galeria Vittorio Emanuele II, cel mai vechi mall functional. Aici ai ocazia sa te desfasori in voie printre zecile de magazine, dar sa iti rasfeti si privirea pentru ca poti admira monumente arhitecturale deosebite. Vei ramane impresionat de frumusetea acestui monument grandios.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lacul Como

Pentru ca totul sa fie un citybreak reusit si amintirea sa fie completa, iti recomand sa faci o mica excursie in afara orasului.

La doar 45 de km se afla Lacul Como si nu conteaza ce varsta ai. Frumusetea si magia acestuia te va fermeca. Mirosul florilor abundente si privelistea te trimit la un peisaj de basm unde tu esti in rolul principal. Poti urca in tren spre Varenna sau Menaggio si vei explora peisajele din jur. Dupa ce ai explorat ti se va face foame, iar acolo poti lua pranzul intr-o atmosfera nobila. La final iti recomand si o plimbare cu feribotul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

width: 100%, height:1px

Noi iti propunem un citybreak in Milano pentru ca suntem convinsi ca il vei iubi

Rezerva un city break in Milano

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020