3 lucruri cool despre Praga

Este foarte probabil sa nu fi auzit de ele

Legenda bizara in spatele ceasului astronomic

Se spune ca Hanus Carolinum, creatorul acestui ceas unic in lume a fost orbit, de catre consilierii primariei. Au facut asta doar de teama de a nu replica acest ceas si in alt oras din lume.

Desi legenda este cat se poate de brutala, ceasul este de o frumusete rara si e un obiectiv ce atrage mii de turisti an de an. 

Iar legat de unicitatea ceasului, de ce s-au temut nu au scapat. O replica exacta a ceasului poate fi vazuta in Seoul, Coreea de Sud.

20px

Turnul Zizkov

A 2-a cea mai urata cladire din LUME

Desi de la ultimul etaj ai o priveliste minunata, aceasta cladire a deranjat foarte multi localnici. In primul rand are niste implicatii politice, iar in al 2lea rand a stricat toata arhitectura orasului. Un zgarie nori chiar in mijlocul unui oras cu o arhitectura bine pusa la punct. Pana acum cateva luni mai erau si niste bebelusi uriasi construiti din metal ce se catarau pe turn.

20px

SPA in bere

Ceva nemaintalnit

Poti sa faci baie in bere, si desigur poti sa bei cata bere poti. Nu din cada, bei frumos din carafa de bere. Baia cu bere se presupune ca imbunatateste pielea, creste imunitatea si te scapa de stres.

Rezerva un city break in Praga Fabuloasa capitala a Cehiei

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020