Viziteaza un oras vibrant

Orasul ce nu doarme niciodata

Aici nu exista ceas. Ora nu conteaza fiindca timp de 24 de ore e agitatie, lume zambitoare, magazine deschise si servicii ireprosabile. Legea e simpla. Te distrezi cat cuprinde. Acest oras iti va incerca spiritul si corpul. Te va ademeni in mrejele distractiei pana vei uita de tine.

Cele mai tari petreceri de burlaci aici au loc.

Viata de noapte

Inima vietii de noapte in Tel-Aviv se afla pe bulevardul Rothschild. As putea spune ca gasesti cam orice tip de bar iti doresti pe acest bulevard si pe strazile din jurul sau. Vreau sa adaug faptul ca in fiecare Joi si Sambata se organizeaza Turul barurilor si discotecilor din Tel-Aviv. Pentru 20 de euro esti condus de un petrecaret prin cele mai importante cluburi. Primesti bautura gratuita si ti se face legatura cu localnicii. E o experienta ce nu trebuie ratata.

Cand sa vizitezi Tel-Aviv?

Cea mai buna perioada de vizitat Tel-Aviv depinde foarte mult de tine. Sa iti spun si de ce:

Daca iubesti marea si plaja, atunci Iunie, Iulie si August sunt cele mai bune luni de vizitat Tel-Aviv. Te vei bucura enorm de cerul albastru si temperaturile ridicate. Desigur, acestea sunt perioadele cand plajele sunt cele mai aglomerate, dar te vei bucura de faptul ca gasesti sezlonguri, plajele sunt pazite si ai foarte multe baruri la alegere. Apropo, in Tel-Aviv te vei bucura de Marea Mediterana si daca esti iubitor al sporturilor nautice, in perioada verii gasesti cea mai linistita Mare.

Primavara sau Toamna in Tel-Aviv. Aceste doua anotimpuri aduc cu ele o vreme placuta, nici prea cald nici prea frig. Totul e nici prea prea nici foarte foarte, cum ar spune un contemporan de al nostru. Primavara e unul din cele mai frumoase anotimpuri si asta fiindca totul prinde viata, toata flora ofera o culoare mirobolanta. Viziteaza Valea Hula o rezervatie naturala prin care trece faimosul rau al Iordanului.

Sarbatorile Passover sau Rosh Hasana

Aceste doua sarbatori sunt foarte mari in Israel. Au loc in Martie/Aprilie si in Septembrie/Octombrie, deci ar trebui sa ai mare grija caci majoritatea afacerilor sunt inchise, mijloacele de transport sunt aglomerate si preturile sunt destul de piperate.

Sa vizitezi Tel-Aviv iarna. Daca esti crestin, iti dai seama cat de frumos ar fi sa vizitezi orasul sfant Ierusalim, chiar in perioada Craciunului? Ce e mai special decat sa vezi Bethleem-ul? Desigur, in aceasta perioada vin multi pelerini si va fi aglomeratie, dar merita tot efortul.

4 OFERTE DE HOTELURI PENTRU UN CITY BREAK REUSIT

Ce sa mai vizitezi in Tel-Aviv

Turul Orasului

Cel mai bine e sa studiezi terenul

Cand ajungi in Tel-Aviv vei vedea un oras super frumos, e pacat sa nu rezervi un tur al lui. Ai nevoie de un ghid sa iti arate cele mai importante obiective. Si stii cum se spune, cercetarea inainte de toate.

20px

Jerusalim

Orasul sfant

Sunt atat de multe lucruri pe care le pot spune despre Jerusalim. Nu o sa o fac. Important e ca din Tel-Aviv poti lua fara probleme un tur al orasului sfant, un tur unde vei simti cu adevarat spiritul crestinesc.

 

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020