20px

Viata-n doi

O poveste despre calatorie, entuziasm si iubire

Pana acum, Ana si Razvan au scris doar introducerea a ceea ce inseamna cartea vietii lor. De acum, s-au hotarat sa inceapa Capitolul 1 din aceasta carte.

Au mers in Sinaia, cu totii stim de Sinaia, am fost acolo, ne-am bucurat si noi de peisajele oferite. Avem ocazia sa vedem aceasta statiune si obiectivele turistice de acolo prin ochii a doi indragostiti. Iti vei reaminti cu drag de Castelul Peles sau Pelisor si poate iti va face pofta sa le revezi.

Daca urmaresti clipul pana la final, vei rade, vei simti bucuria si dragostea lor. Chiar asta vei face, pentru ca Razvan a luat o hotarare cu un puternic impact emotional. Nu vom sti niciodata ce au simtit fiecare in acele clipe, dar putem vedea in ochii si pe fetele lor o bucurie enorma. Bucuria unor copii, iubirea unor adolescenti pasionali si trairile intense ale unor adulti responsabili.

Daca v-a placut, abonati-va la canalul de Youtube si fiti parte din povestea lor.

CALATORIM PRIN TARA | SURPRIZA DE PROPORTII | VLOG DE CUPLU

Prietenii de la agentia de turism TOUR SiM | CityBreak ieftin, ne-au propus sa mergem intr-un weekend la munte. Am ales ca destinatie Sinaia. In prima zi am vizitat locuri care iti taie respiratia si ne-am cazat intr-un hotel minunat. Spre seara insa, scurta noastra vacanta s-a transformat in vacanta care ne va schimba viata. Vrei sa stii cum? Urmareste acet video pana la final. Daca ti-a placut, te invitam sa dai LIKE, SHARE & SUBSCRIBE!

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020